Известие

Collapse
No announcement yet.

Въэдух от реэервоара?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въэдух от реэервоара?

Здравейте,от две седмици карам Alfa 145 1.6 boxer, като отвора реэервоара излиза въздух.Накой имал ли е подобен проблем и от какво може да е? Също до сега не съм чул да включи перката
    а температурата минава доста 80, малко под следващата черта,
    дали е нормално?

Няма проблем и при мен е така - нормално е като се затвори резервоара плътно след това да излелязат изпарения. А относно перката - вклющчва към 90 а ма на колко точно забравих - мойта се включва рядко- само по задръствания загрява достатъчно за да се включи-иначе държи малко над 80, а извън града и под 80 пада. Иначе съм я пробвал като я оставя на място да работи по дълго - може да пробваш и ти. Може да не съм достатъчно точен - тука специалистите ще кажат
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Тва за въздуха е нормално и при мен е така..........особено когато е почти празен резервоара..........яко. Колкото до перката и аз си мислех че мойта не се включва ама се оказа че просто не съм я чувал че обикновенно слушам по силна
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Това с въздуха с резервоара е така и при мен - не знам дали е нормално или не, но си е така. За перката: ами и аз се съмнявах, че включва моята и затова една вечер като се прибрах и колата беше доста загряла по задръстванията, просто слязох, отворих капака и видях, че си се върти - просто не се чува......Температурата при мен в задръстванията стига малко до под чертата след 80 градуса, а извънградско кове на 80. Е в големите студове, когато я пускам по инерция пада и под 80, но иначе би трябвало да е на 80.
        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

абе тва за въздуха не трябва да е много така ... има там някъв одушник който се запушва и затва... ама май при много голяма част от алфите го има тва но освен дето по-трудно се отваря капачката друго на практика не се сещам какво пречи
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
            абе тва за въздуха не трябва да е много така ... има там някъв одушник който се запушва и затва... ама май при много голяма част от алфите го има тва но освен дето по-трудно се отваря капачката друго на практика не се сещам какво пречи
            И аз знам за некъв клапан ама при мен не се отваря трудно капачката просто когато е много топло навън най-много се усеща и се случва по трудно да се пълни резервоара..........даже едно бензинджииче ми обесняваше в една жега колко трудно цял ден пълнил резевоари
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абе тая тема я имаше същата и преди.Който се съмнява дали е редно или не да види какво пише на капачката и така..
              97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
              02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
              Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Re: Въэдух от реэервоара?

Първоначално публикувано от kosio
                Здравейте,от две седмици карам Alfa 145 1.6 boxer, като отвора реэервоара излиза въздух.Накой имал ли е подобен проблем и от какво може да е? Също до сега не съм чул да включи перката
                а температурата минава доста 80, малко под следващата черта,
                дали е нормално?
                Напълно съм съгласен с колегите само да добавя за перката:бавната степен се пуска около 90гр. а бързата е м/у 95-98 така 4е и да стигне до 4ерти4ката над 80гр не се страхувай тя е 100 гр.и колата спокойно може да работи в този диапазон А и да ти е 4естита белисимата и със здраве да си я караш и аз имам същата
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мерси много за отговорите успокоихте ме.

Comment

Working...
                  X